top of page
DSC00847-edit.jpg

Circus
Mystike

Het middernacht circus
We presenteren jullie Circus Mystike, een circus dat zicht toont na zonsondergang en gaat slapen vooraleer de zon weer ten hemel rijkt. Een prachtige en unieke rondtrekkende circusanimatie die jullie weet te verrassen gedurende het hele evenement. Onze artiesten kiezen hun favoriete plekje uit en zullen er gedurende 2 uur zowel kinderen als volwassenen entertainen door gebruik te maken van vuur, licht en muziek.

Circusartiesten

DSC00853-edit.jpg

Pipetto

minka en Tita zijn echte deugenieten! Als kind tekenden ze hun huisdieren vol met de meest grappige doodles en nu herhalen ze het met de kindjes

DSC00856-edit.jpg

Fabrico Lantarne

Ons circus heeft niet alleen artiesten maar zelfs een eigen lampionnen atelier. Hier leren de kinderen prachtige lampionnen maken die ze tijdens de hele avond kunnen meenemen.

DSC00851-edit_edited.jpg

Circosio

Circo is het buitenbeentje van onze gezelschap en dat mag je wel letterlijk nemen. Circo is zo groot dat hij nergens binnen kan.

vuurspel

Luce & de dansers

Luce is niets zonder het volk! Hij heeft een eigen lichtspel bedacht. Enkele gekleurde pilonen schitteren in het donker en het is aan de toeschouwer om mee te spelen. Samen met een prachtig dansoptreden van zijn dansers.

IMG_2639-edit_edited.jpg

Pyro & feu

Pyro zorgt voor vuuranimatie en deze vuurartiest durft zelfs af en toe eens vuur te spuwen! Samen met Feu brengt hij een prachtige show

midnightcircus.jpg

Circus Mystike, het rondtrekkende nachtcircus - opent wanneer de avond valt en sluit voor het ochtendgloren 

Circus Mystike is te boeken vanaf 3 personages, ze komen volledig in een exclusieve outfit, decor en attributen. Dit zorgt voor een ongeziene sfeer en beleving op je evenement.

DSC00851-edit.jpg
bottom of page