top of page
kamelenrace.jpg

Kamelenrace

Dit is een spel dat zich thuis voelt op bijna elk evenement voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen!
 

Net als het klassieke kermis arcadespel, is onze kamelenrace eenvoudig te leren. Je begint eerst met jouw manier van rollen onder de knie te krijgen. En dat terwijl je probeert de bal in de best scorende gaten te rollen om je kameel het verst naar voren te brengen. Er is een heus beeldscherm compleet met kamelen om de voortgang van de race te laten zien op weg naar de finish! Hoe dan ook, het is aangrijpend als minimaal 2 of meer racers het tegen elkaar opnemen om te zien wie als eerste zal eindigen. Voeg daar geweldige geluidseffecten en geanimeerde led verlichting bij elke speler aan toe en je hebt een echte publiekstrekker! 

Kamelenrace2.jpg
Kamelenrace2.jpg

We kunnen naar wens van de klant kamelen veranderen in paarden (Kentucky Derby Race) , voertuigen of zelfs rendieren om bij het thema van uw event of feest te passen. De rendierrace is bijvoorbeeld altijd een hit  op de jaarlijkse kerstborrels!

 

Elk spel is een geweldige ijsbreker om het feest op gang te brengen. En het wordt alleen maar grappiger en hectischer als je gasten helemaal opgaan in het spel!

Kamelenrace kan je huren als spel alleen of samen met begeleiding! De begeleiding door één van onze animatoren zorgt voor een fantastische ambiance!  

bottom of page