top of page
DSC01464.jpg

Magical
Wanderland

Welkom in Wanderland!

Een betoverend stukje land tussen de Tanta en de Rente, twee rivieren diep verborgen in de bossen van Minastré. De inwoners van Wanderland, Syntari genoemd, zijn stuk voor stuk uniek en hebben elk hun fantastische gave en talent.

Elke ochtend, bij het opkomen van de eerst zonnestralen, komen ze samen op Antenati ook wel het plein der magiërs om elkaar te begroeten en te bedanken voor een nieuwe wondere dag in Wanderland. Ze tonen elkaar hun nieuwste trucjes, kunstjes en andere magische wonderen. Een fantastisch schouwspel waar niemand eigenlijk ooit iets van heeft gezien heeft buiten de bewoners van Wandeland natuurlijk! 

Enkele keren per jaar komen de Syntari samen en sturen ze hun meest talentvolle artiesten de wereld in om opzoek te gaan naar nieuwe wonderen en talenten. De Vliegenier ‘Aviadisto’ organiseert enkele malen per jaar zijn droomvlucht, hij plooit een levensgroot vliegtuig van papero magiisto, het blad van de wensboom, en brengt onze uitverkoren Syntari naar alle uithoeken van de wereld… Op deze zeldzame momenten kan de toeschouwen meegenieten van de prachtige meesterwerken van onze Syntari! Hou jullie klaar en begroet onze mensen met een liefdevolle lach
en een ingetogen applaus. 

De Syntari

DSC01398.jpg

Sminka

minka en Tita zijn echte deugenieten! Als kind tekenden ze hun huisdieren vol met de meest grappige doodles en nu herhalen ze het met de kindjes

DSC01650.jpg

Estudio Sarto

Estudio Sarto is het exclusieve hoedenatelier van de Syntari. Een plek waar elke bewoner minstens één keer per jaar langsgaat voor een nieuwe en unieke creatie.

DSC01680.jpg

Balletti

Elke avond dansen de syntari op het plein der magiërs! Nu is het aan jullie om heel hard mee te dansen op hun lievelingsliedjes.

DSC01547.jpg

Tita

Tita was de grootste deugniet. Niet alleen de dieren moesten er aan geloven maar ook de inwoners van wanderland kregen de mooiste glitters op hun armen.

DSC01431.jpg

Aviadisto

Aviadisto is een echte dromer! Hij blijft letterlijk en figuurlijk niet met zijn voetjes op de grond. Hij is de enige die onze Syntari naar de mensenwereld kan vliegen met zijn uitzonderlijke gave! 

DSC01465.jpg

Miroro

Een grote wens die je heel graag in vervulling wil zien gaan? Schrijf de liefste boodschap op onze wens-spiegel en verklap het stiekem aan Miroro.

DSC01468.jpg

Truca & Circo

Truca en Circo zijn 2 handen op één buik, een tweeling met elk een uitzonderlijke gave! Truca en Circo zijn de laatstgeborenen van de familie Trapeno, de goochelfamilie.

DSC01684.jpg

Plisado

Plisado was op slag verliefd op deze fascinerende ballonnen en begon de meest uiteenlopende plooitechnieken toe te passen waarop ongelooflijk mooie balloncreaties tot stand kwamen.

DSC01628.jpg

Barbuja

Barbujo is bij de geboorte in een vat vol zeepsop gevallen. Daardoor moest ze zo hard niezen dat ze een reuzebel maakte waarin ze uit het vat kon zweven.

DSC01688.jpg

Op het plein der Magiërs staan de mooiste speelattracties. 
Boek deze samen met onze syntari voor een heerlijke dag aan
animatie en speelplezier.

Magical Wanderland is te boeken vanaf 3 personages, ze komen volledigin een exclusieve outfit, decor en attributen. Dit zorgt voor een ongeziene sfeer en beleving op je evenement.

DSC01504.jpg
bottom of page